-20%
Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste

Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste 75ml

32.00 25.59

Uitverkocht


Product Description

Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste is een stylingproduct op basis van krachtige plantaardige ingrediënten om het haar direct over de gehele lengte te verdikken en om na de styling ook de zichtbaarheid van dunner wordend haar te verminderen.

Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste is 93% natuurlijk afgeleid en een gewichtloze stylingpaste, waarin onder andere amla is verwerkt.
Dit is een extract uit een harde, ronde vrucht die aan de bomen groeit in India en van generatie op generatie wordt gebruikt om het haar te verdikken volgens de Ayurvedische wijze, de geneeskundige traditie uit India.
Dankzij de toevoeging van amla in de Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste, wordt elke haar individueel verdikt waardoor het haar direct van wortel tot punt voller oogt en voelt.

Voor alle mannen die op zoek zijn naar een oplossing om hun haar direct dikker te laten lijken en tegelijkertijd een flexibele hold met een natuurlijke finish willen geven, is de Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste het antwoord.

Gebruik Aveda Men Haircare Pure Formance Thickening Paste

Wrijf het product tussen de handen en breng aan op droog haar.
Modelleer naar wens.